Wij geloven dat ervaren eventprofessionals alleen samen in staat zijn om de uitdagingen die op de branche ​afkomen succesvol te trotseren. Maar nog belangrijker, deze als drijfveer voor innovatie te gebruiken. 

Leden van Event Pro Connect hebben exclusief toegang tot een geheel eigen app. In deze app vind je de ledenlijst inclusief contactgegevens, alle partners, alle bijeenkomsten waarvoor je je ook direct met de app kan registreren, een online community met nieuws, vacatures, kennisuitwisseling en videoregistraties van onze bijeenkomsten - en nog veel meer. 

Hieronder vind je een greep uit de content die binnen het netwerk gedeeld wordt. 

Wil je Event Pro Connect zèlf ervaren? Meld je dan aan voor een van de aankomende events op de agenda of word lid!

 

Event Pro Connect – is dé nieuwe club voor ervaren eventprofessionals werkzaam bij opdrachtgever, bureau, locatie, toeleverancier of werkzaam als zzp'er. Dit nieuwe kennisnetwerk is 1 mei 2024 officieel gelanceerd.

De officiële lancering van Event Pro Connect, het nieuwe kennisnetwerk voor ervaren eventprofessionals, is aanstaande. In het afgelopen jaar is er een heel traject aan voorafgegaan.

Event Pro Connect het nieuwe label voor Event Professionals heeft een eigen visuele identiteit gekregen. Het logo en de nieuwe naam zijn gepresenteerd aan de founding members van Event Pro Connect.