Event Pro Connect officieel gelanceerd

Event Pro Connect – is dé nieuwe club voor ervaren eventprofessionals werkzaam bij opdrachtgever, bureau, locatie, toeleverancier of werkzaam als zzp'er. Dit nieuwe kennisnetwerk is 1 mei 2024 officieel gelanceerd.

Tijdens de allereerste kennismakingsbijeenkomst op donderdag 25 april konden toekomstig leden elkaar ontmoeten en kwamen zij meer te weten over het nieuwe netwerk. Onder begeleiding van dagvoorzitter Gerdie Schreuders werden relevante thema's voor op de agenda besproken. Een verrassend verhaal over identiteit door spreker Helmi van Doorn zette de aanwezigen op scherp. 
 
Event Pro Connect voorziet in een tot noch toe onbeantwoorde behoefte. Waar G-14 jonge eventprofessionals met ambitie ondersteunt in het vormen van hun netwerk, het Genootschap voor Eventmanagers eventmanagers inspireert, en Platform Cultuur Locaties eventprofessionals ondersteunt in duurzame expoitatie van hun locatie is het nieuwe Event Pro Connect in het leven geroepen voor de ervaren eventprofessional die op zoek is naar inhoudelijke verdieping en verbinding met gelijkgestemden. 
 
In dit nieuwe kennisnetwerk, met een geheel eigen signatuur, vinden ervaren eventprofessionals elkaar. Ze trotseren samen de uitdagingen waar de branche voor staat en blijven thought leaders doordat ze actief betrokken zijn bij Event Pro Connect.  


Organisatie 
Het management van Event Pro Connect is in handen van Dirk Prijs (directeur), Amber de Gier en Annemieke van Hees, bekend van Genootschap voor Eventmanagers, G-14 en Platform Cultuur Locaties. 


Beeld: Nunes dos Anjos Fotografie