Pre-launch event met founding members

De officiële lancering van Event Pro Connect, het nieuwe kennisnetwerk voor ervaren eventprofessionals, is aanstaande. In het afgelopen jaar is er een heel traject aan voorafgegaan.
Tijdens verschillende brainstormsessies met founding members is de basis gelegd voor een nieuwe propositie. De resultaten van het nieuwe label en de nieuwe visuele huisstijl zijn in een pre-launch evenement in het najaar van 2023 aan de founding members gepresenteerd. Dat werd door de aanwezige eventprofessionals goed ontvangen.
 

Founding members nemen initiatief

Het initiatief voor de oprichting van dit nieuwe kennisnetwerk is ontstaan vanuit betrokken (oud-)G-14 leden. Veel van hen behoorden tien jaar geleden tot de allereerste leden van het netwerk van G-14, de club voor jonge, ambitieuze eventprofessionals. Nu, 10 jaar later is het tijd voor een nieuw kennisnetwerk voor meer ervaren eventprofessionals. 

 

Word lid van het eerste uur!

Op donderdag 25 april 2024 vindt de feestelijke lancering plaats van Event Pro Connect. Wil jij hier bij aanwezig zijn? Stuur een berichtje naar team@eventproconnect.nl of word lid!